Уникалност.
Уникалност. Това е да не повтаряш не само другите, но и себе си. Да се развиваш постоянно, за да имаш капацицет за нови идеи и творби.
Уникалност за всеки.


Всичките сме различни, но да изпъкнеш своята уникалност - трябва да имаш кураж и нещо, с което ще те запомнят другите. И въобще не е задължително това НЕЩОТО да го харесат - реакцията може да бъде както позитивна, така и негативна. "Няма лоша реклама" е известен слоган за бизнеса.
Но едно малко нещо, някаква закачка, само твоя белег - върху платното, в текста, в дизайна, в облеклото - и вече те помнят...
Не повтаряйте другите! Не повтаряйте себе си!
В контекст интериорен дизайн. Стилът е в детайли. Детайлите трябва да са ярки и да носят индивидуалност. Нека мебелите да са от ИКЕА, обаче картините, възглавниците, завивките - това, което ще Ви топли погледа и тялото - да не е конфекция.
Винаги изглежда като висок стил и вкус, когато в интериора има истински картини. В крайна сметка - напишете ги сами! Ще имате допълнителен повод за гордост!
Насърчавам Ви за подчертана уникалност! Стойностните неща винаги изискват повече усилия, средства или време. Не се предавайте. Всичките сме уникални.